Μια πρώτη εκτίμηση - Ενωμένοι Δημοκράτες
15909
post-template-default,single,single-post,postid-15909,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Μια πρώτη εκτίμηση

Μια πρώτη εκτίμηση

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά και από καρδιάς τους 4916 συνειδητοποιημένους Κύπριους πολίτες που τίμησαν με τη ψήφο τους τη υποψηφιότητα μου. Η Εκτελεστική Γραμματεία των Ενωμένων Δημοκρατών θα συνέλθει σε λίγες μέρες να εκτιμήσει τα μηνύματα των εκλογικών αποτελεσμάτων.

 

Προσωπικά εκτιμώ ότι οι Ενωμένοι Δημοκράτες τίμησαν ομόθυμα την εκλογική συνεργασία με το ΑΚΕΛ συμβάλλοντας σημαντικά στην αύξηση των ποσοστών του ΑΚΕΛ, ιδιαίτερα στη Λευκωσία. Εκτιμώ επίσης την πολύ καλή συνεργασία που υπήρξε με την ηγεσία του ΑΚΕΛ κατά την εκλογική περίοδο. Με απογοητεύει όμως το γεγονός ότι οι ψηφοφόροι του ΑΚΕΛ στην πλειοψηφία τους δεν αγκάλιασαν τη στήριξη που προσφέρθηκε από τους Ενωμένους Δημοκράτες σε δύσκολους για το ΑΚΕΛ χρόνους.

 

Ούτως ή άλλως, τόσο οι ΕΔΗ όσο και εγώ προσωπικά εξερχόμαστε αυτής της εκλογικής διαδικασίας με το μέτωπο καθαρό και με σταθερή την προσήλωσή μας στο στόχο της επανένωσης της πατρίδας μας. Παραμένει ως ζητούμενο η ευρύτερη δυνατή συνεργασία προς επίτευξη κοινών στόχων που αφορούν το μέλλον αυτού του τόπου.

 

Πραξούλα Αντωνιάδου Κυριακού
Πρόεδρος των Ενωμένων Δημοκρατών