Η Επανένωση μπορεί να βγάλει την Κύπρο από την οικονομική κρίση - Ενωμένοι Δημοκράτες
15966
post-template-default,single,single-post,postid-15966,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Η Επανένωση μπορεί να βγάλει την Κύπρο από την οικονομική κρίση

Η Επανένωση μπορεί να βγάλει την Κύπρο από την οικονομική κρίση

Η Επανένωση μπορεί να βγάλει την Κύπρο από την οικονομική κρίση

Οι Ευρωπαίοι Φιλελεύθεροι Δημοκράτες στην Επιτροπή Περιφερειών και οι Ενωμένοι Δημοκράτες συνδιοργάνωσαν εκδήλωση στη Λευκωσία για την έξοδο της Κύπρου από την οικονομική κρίση μέσω της ίδιας της Επανένωσης.

Ο Πρόεδρος των Φιλελευθέρων στην Επιτροπή των Περιφερειών, κύριος Bas Verkerk  ανέλυσε παραδείγματα από την διαδικασία ενοποίησης της Ευρώπης και τόνισε ότι η Επανένωση της Κύπρου είναι η πολιτική απόφαση που χρειάζεται για να επιτρέψει την οικονομική ενοποίηση της Κύπρου η οποία θα αποδώσει ανάπτυξη και ευημερία.

Ο ηγέτης του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος, TDP, Mehmet Çakıcı, τόνισε ότι ο διαχωρισμός επιφέρει μεγαλύτερες απώλειες παρά κέρδη για τους Κύπριους, οι οποίοι υπόκεινται τόσο σε πολιτικό όσο και οικονομικό κόστος ακόμα και ψυχολογικό.

Η Πρόεδρος των Ενωμένων Δημοκρατών, Πραξούλα Αντωνιάδου Κυριακού, τόνισε ότι η Κυπριακή Προεδρία πρέπει να αξιοποιηθεί προς την κατεύθυνση της λύσης και της Επανένωσης. Πρόσθεσε ότι η Κύπρος χρειάζεται υπεύθυνους ηγέτες που να είναι σε θέση να χειριστούν τον παράγοντα Ενέργεια ως ευκαιρία επίτευξης ειρήνης. Κάλεσε δε την Ευρωπαϊκή οικογένεια μας να προσφέρουν συλλογική Ευρωπαϊκή ηγεσία προς την κατεύθυνση της επίτευξης της Επανένωσης της Κύπρου.