Αντωνιάδου συναντά Διοικητή Κεντρικής Τράπεζας - Ενωμένοι Δημοκράτες
15985
post-template-default,single,single-post,postid-15985,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Αντωνιάδου συναντά Διοικητή Κεντρικής Τράπεζας

Αντωνιάδου συναντά Διοικητή Κεντρικής Τράπεζας

Η Πρόεδρος των Ενωμένων Δημοκρατών και υποψήφια Πρόεδρος της Κυπριακής  Δημοκρατίας, Πραξούλα Αντωνιάδου Κυριακού, θα έχει αύριο συνάντηση με το Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας, κύριο Πανίκο Δημητριάδη.

Σκοπός της συνάντησης -που ζητήθηκε από την κυρία Αντωνιάδου και όπου ανταποκρίθηκε άμεσα ο κύριος Δημητριάδης- είναι η πληρέστερη ενημέρωση εκ μέρους του Διοικητή για το περιεχόμενο των διαπραγματεύσεων με την Τρόϊκα καθώς και η κατάθεση των προτάσεων της Προεδρικής Υποψηφίου για βελτίωση του μνημονίου και γρηγορότερη έξοδο από την οικονομική κρίση.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 3:00 το απόγευμα αύριο Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου, στην Κεντρική Τράπεζα. Την κυρία Αντωνιάδου θα συνοδεύει κατά την επίσκεψη ο Αντιπρόεδρος των Ενωμένων Δημοκρατών, κύριος Κώστας Γεωργιάδης.