Eπίσκεψη αστραπή στο Λονδίνο στον Πρόεδρο των Φιλελευθέρων Δημοκρατών Simon Hughes - Ενωμένοι Δημοκράτες
16029
post-template-default,single,single-post,postid-16029,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Eπίσκεψη αστραπή στο Λονδίνο στον Πρόεδρο των Φιλελευθέρων Δημοκρατών Simon Hughes

Eπίσκεψη αστραπή στο Λονδίνο στον Πρόεδρο των Φιλελευθέρων Δημοκρατών Simon Hughes

Πραγματοποιώ σήμερα το απόγευμα επίσκεψη αστραπή στη Βρετανία , όπου θα συναντηθώ με την ηγεσία των Φιλελευθέρων Δημοκρατών, που συγκυβερνούν στη Βρετανία.

Στόχος της επίσκεψης είναι η ενημέρωση για την απελπιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η κυπριακή οικονομία και για την ανάγκη που ως εκ τούτου υπάρχει να διασωθεί η κυπριακή οικονομία από τους Ευρωπαίους εταίρους.

Όπως είναι ήδη γνωστό, οι Ευρωπαίοι Φιλελεύθεροι Δημοκράτες έχουν ανακοινώσει την επίσημη στήριξη τους στην υποψηφιότητα μας και θα αξιοποιήσω αυτή τη στήριξη προς την κατεύθυνση διάσωσης της πατρίδας μας.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 5:00 το απόγευμα (ώρα Αγγλίας) με τον Αναπληρωτή ηγέτη των Φιλελευθέρων Δημοκρατών, κύριο Simon Hughes, στα γραφεία του βουλευτή στο Λονδίνο (  4, Market Place, London, SE16 3UQ ).
Επιστρέφω στην Κύπρο τα χαράματα της Κυριακής και θα ασκήσω το εκλογικό μου δικαίωμα στις 10:30 το πρωί, στο Γ’ Δημοτικό Σχολείο Αγλαντζιάς, κέντρο Ζ.