Μυθοπλασίες του Πολίτη - Ενωμένοι Δημοκράτες
16077
post-template-default,single,single-post,postid-16077,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Μυθοπλασίες του Πολίτη

Μυθοπλασίες του Πολίτη

Μυθοπλασίες του Πολίτη

Αναφέρομαι σε σημερινό άρθρο της εφημερίδας Πολίτη και επιθυμώ να καταγγείλω την συκοφαντική και παραπλανητική δημοσιογραφία η οποία ασκείται.

Η μόνη κρατική χορηγία που παίρνουν οι Ενωμένοι Δημοκράτες από το Κράτος είναι το ποσό των 7351 ευρώ ετησίως, έναντι της ετήσιας συνδρομής μας στο ALDEParty, ενός από τα σημαντικότερα κόμματα του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, όπου οι Ενωμένοι Δημοκράτες είναι πλήρες μέλος και όπου κανένα άλλο Κυπριακό κόμμα δεν συμμετέχει.

Οι Ενωμένοι Δημοκράτες είχαν εγγραφεί ως πολιτικό κόμμα με βάση τη προγενέστερη νομοθεσία και ετοιμάζονται να ανανεώσουν τη εγγραφή τους με βάση και την αναθεωρημένη νομοθεσία.

Ο θεσμός του Γενικού Ελεγκτή είναι σεβαστός και εμείς θα σεβαστούμε την υπόδειξη του ότι ως πολιτικό κόμμα οφείλουμε να υποβάλουμε ετήσιους λογαριασμούς. Αναμένουμε βέβαια να έχουμε συμμετρική αντιμετώπιση και να θεωρούμαστε ως πολιτικό κόμμα για όλους τους σκοπούς και όχι κατ’ επιλογή.

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα τόσο για την μη παροχή προς το κόμμα μας κρατικής χορηγίας-όπως συμβαίνει με τα εξωφρενικά ποσά που παραχωρούνται σε καιρούς κρίσης στα κοινοβουλευτικά κόμματα, όπως επίσης και για τη μη κάλυψη των δραστηριοτήτων και ανακοινώσεων του κόμματος μας από τα ΜΜΕ και ιδιαίτερα από το κρατικό κανάλι.

Οι Ενωμένοι Δημοκράτες όσο και η Πρόεδρος τους καλούν την εφημερίδα Πολίτης να αποκαταστήσει την πραγματικότητα σε άρθρο απολογία και επιφυλάσσουν όλα τα νομικά τους δικαιώματα έναντι αυτής ή οποιασδήποτε άλλης της συκοφαντικής δημοσιογραφίας.

Πραξούλα Αντωνιάδου Κυριακού
Πρόεδρος Ενωμένων Δημοκρατών