Συμμετοχή Ενωμένων Δημοκρατών στο Συνέδριο των Ευρωπαίων Φιλελευθέρων - Ενωμένοι Δημοκράτες
16086
post-template-default,single,single-post,postid-16086,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Συμμετοχή Ενωμένων Δημοκρατών στο Συνέδριο των Ευρωπαίων Φιλελευθέρων

Συμμετοχή Ενωμένων Δημοκρατών στο Συνέδριο των Ευρωπαίων Φιλελευθέρων

Οι Ενωμένοι Δημοκράτες συμμετείχαν ουσιαστικά στο συνέδριο των Ευρωπαίων Φιλελευθέρων Δημοκρατών – ALDE Party- που έγινε φέτος στην Βουδαπέστη και ενδυνάμωσαν με τις ψήφους και τις επαφές τους την αποφασιστικότητα της διαφορετικής φωνής των Φιλελευθέρων να αγωνιστούν πρωταρχικά για την Ειρήνη, μακριά από λαϊκίστικές προσεγγίσεις και με εργαλείο μια δυνατότερη και σοφότερη Ευρώπη.

Οι Ευρωπαίοι Φιλελεύθεροι Δημοκράτες – ALDE Party – προχωρούν με ανανεωμένη ηγεσία προς διάσωση των Ευρωπαϊκών και Φιλελεύθερων αρχών της Ελευθερίας, της Δημοκρατίας, της ισότητας, του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της οικονομικής ανάπτυξης. Τονίζουν ότι χρειάζεται σοφότερη εξωτερική πολιτική εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και σεβασμός στις επιλογές των λαών στις χώρες τους.

Χρειάζεται μια πιο ενωμένη και ενδυναμωμένη Ευρώπη με επικέντρωση στον πρωταρχικό στόχο της δημιουργίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης που είναι η Ειρήνη.

Οι Ενωμένοι Δημοκράτες –πλήρες μέλος του ALDE Party- συμμετείχαν στο συνέδριο των Ευρωπαίων Φιλελευθέρων με την Πρόεδρο τους Πραξούλα Αντωνιάδου και την Σεμέλη Κυριακού εκ μέρους της Νεολαίας και μέλος του Συμβουλίου Νεολαίας.

Nέος Πρόεδρος των Ευρωπαίων Φιλελευθέρων αναδείχθηκε ο μεγάλος φίλος της Κύπρου Ολλανδός Ευρωβουλευτής Hans van Baalen. Ο Hans van Baalen τιμήθηκε με το Μεγαλόσταυρο του Τάγματος Αξίας της Κυπριακής Δημοκρατίας . O κύριος Hans Van Baalen, ήταν υπέρμαχος της ένταξης της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση ενώ διαχρονικά υποστηρίζει τη δίκαιη λύση του Κυπριακού Προβλήματος και την απόσυρση όλων των Τουρκικών στρατευμάτων από την Κύπρο.