Ενωμένοι Δημοκράτες προς ψηφοφόρους για την Κύπρο - Ενωμένοι Δημοκράτες
16265
post-template-default,single,single-post,postid-16265,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Ενωμένοι Δημοκράτες προς ψηφοφόρους για την Κύπρο

Ενόψει των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών, οι Ενωμένοι Δημοκράτες επιθυμούν να εκφράσουν την απογοήτευση τους για την έλλειψη προόδου στις προσπάθειες επανένωσης της Κύπρου, στη βάση της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως αυτή καθορίζεται από τα σχετικά ψηφίσματα των Ηνωμένων Εθνών.

Σημειώνουν  την εν μέρει επιτυχή αντιμετώπιση της πανδημίας καθώς και τα θετικά μέτρα που λήφθηκαν για στήριξη της οικονομίας και των εργαζομένων.

Επισημαίνουν όμως ότι το σύστημα εμβολιασμού, δημιούργησε δυστυχώς δυο και τρεις κατηγορίες πολιτών, καταργώντας την ισοπολιτεία και ασκώντας εκβιαστική πίεση σε μερίδα πολιτών.

Ιδιαίτερα καυτηριάζουν την διαφθορά που εξακολουθεί να ταλανίζει τον τόπο μας και εκτείνεται πολύ ευρύτερα από το επικοινωνιακό κομμάτι των πολιτογραφήσεων. Εκτιμούν ότι η Επανένωση της πατρίδας μας θα συμβάλει και σε αυτή την ίδια την καταπολέμηση της διαφθοράς.

Καλούν τα μέλη και τους φίλους του κόμματος να στηρίξουν εκείνους τους υποψήφιους που έχουν το όραμα , το υπόβαθρο και το θάρρος να αγωνιστούν για την επανένωση της πατρίδας μας στη βάση της ΔΔΟ, έστω και αυτή την ύστατη στιγμή, να εργαστούν για την καταπολέμηση της διαφθοράς , να μην εμπλέκονται οι ίδιοι σε σκάνδαλα, και να συνδράμουν στην οικονομική ανάπτυξη του τόπου ,την απασχόληση και την ευημερία όλων των Κυπρίων.

Μια επανενωμένη Κύπρος θα έχει τη δυνατότητα να συνδράμει στο κτίσιμο της αλληλοκατανόησης, της συνεργασίας και της ειρήνης τόσο στην Κύπρο όσο και στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, προς όφελος όλων των λαών της περιοχής.