Ανακοίνωση Ενωμένων Δημοκρατών - Ενωμένοι Δημοκράτες
16034
post-template-default,single,single-post,postid-16034,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Ανακοίνωση Ενωμένων Δημοκρατών

Ανακοίνωση Ενωμένων Δημοκρατών

Το Κεντρικό Συμβούλιο των Ενωμένων Δημοκρατών αποφάσισε απόψε με καταπληκτική πλειοψηφία (72%) τη ψήφο κατά συνείδηση κατά τη δεύτερη Κυριακή των Προεδρικών Εκλογών.

Η προσοχή μας εστιάζεται στην επόμενη μέρα των εκλογών που βρίσκει την πατρίδα μας αντιμέτωπη με την χρεοκοπία και την κοινωνική δυστυχία.
Με πλήρη συναίσθηση των δύσκολων συνθηκών που αντιμετωπίζει ο τόπος θα θέσουμε στη διάθεση του νέου Προέδρου τις προτάσεις που έχουμε προτείνει κατά την προεκλογική εκστρατεία για  γρήγορη έξοδο από την οικονομική κρίση και για την επανένωση της πατρίδας μας . Θα θέσουμε επίσης στη διάθεση του νέου Προέδρου -εφόσον πολιτευτεί αξιόπιστα- τη στήριξη που μπορούμε να φέρουμε από την δική μας Ευρωπαϊκή οικογένεια των Φιλελευθέρων Δημοκρατών.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους τολμηρούς και σκεπτόμενους εκείνους πολίτες που στήριξαν την υποψηφίοτητα μας στον πρώτο γύρο των εκλογών κόντρα στις πιέσεις των μηχανισμών των μεγάλων κομμάτων και να τους διαβεβαιώσουμε ότι με πλήρη σεβασμό προς την εμπιστοσύνη τους στο όραμα μας  θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για ένα λαμπρότερο αύριο για τις σημερινές και τις αυριανές γενιές.