Οι Ενωμένοι Δημοκράτες χαιρετίζουν επανέναρξη συνομιλιών - Ενωμένοι Δημοκράτες
16064
post-template-default,single,single-post,postid-16064,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Οι Ενωμένοι Δημοκράτες χαιρετίζουν επανέναρξη συνομιλιών

Οι Ενωμένοι Δημοκράτες χαιρετίζουν επανέναρξη συνομιλιών

Οι Ενωμένοι Δημοκράτες  χαιρετίζουν την επανέναρξη των συνομιλιών για την επανένωση της πατρίδας μας καθώς και το περιεχόμενο του κοινού ανακοινωθέντος στο οποίο κατέληξαν σήμερα οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων.

Οι Κύπριοι αξίζουν επιτέλους ένα καλύτερο μέλλον, το οποίο μπορεί να εξασφαλιστεί μέσα από την οικονομική ανάπτυξη, την αποκατάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και την ειρηνική συνεργασία στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου που θα προκύψουν ως αποτέλεσμα της επανένωσης της πατρίδας μας.

Αυτή είναι η ώρα της ανάληψης ευθύνης από όλους  τους πολιτικούς αρχηγούς, οι οποίοι οφείλουν να ηγηθούν της προσπάθειας για αντικειμενική ενημέρωση και ευρύτερη δυνατή συναίνεση και όχι να κρύβονται πίσω από αυτή. Η ιστορία ούτε επαναλαμβάνεται ούτε ανατρέπεται, θα μπορούσε όμως να μας κάνει σοφότερους.

Οι Ενωμένοι Δημοκράτες θα στηρίξουν τον Πρόεδρο Αναστασιάδη στην προσπάθεια του για επίτευξη συμφωνημένης λύσης για την επανένωση της Κύπρου, προς όφελος όλων των Κυπρίων και της επικράτησης της ειρήνης, της ανάπτυξης και της συνεργασίας στην περιοχή μας.